Thursday, December 23, 2010

sex anal 101: igiena

Initial am vrut sa-mpart sfaturi in engleza, dar apoi m-am gandit ca ma doare-n cur de cururile englezilor. Sincer sa fiu, as fi preferat sa scriu un articol la misto, dar nimeni nu s-a-nvrednicit sa scrie unul pe bune, asa ca fac eu un fel de medie aritmetica. De altfel, cam 40% din cuplurile heterosexuale au incercat si au sex anual regulat.

anal-sex

Daca vrei sa-ti intre cineva in fund, tre’ sa te speli acolo; cu atat mai mult, daca vrei sa intri in fundul cuiva, fii sigur ca stiu chestia cu spalatul si au aplicat-o.

Treaba-i relativ simpla. Instructiunile sunt scrise pentru persoana care urmeaza a fi penetrata.

  1. Cumperi una bucata sticla de apa plata. Cat de plata depinde de cat de mult iti consideri trupul un templu. Daca esti o gagica yoghina si spirituala, care se spala des cu chestii scumpe si zburda prin flori si o suge prost, uitandu-se in ochii mei de parca ar fi cine stie ce experienta nirvanala si nu doar un rahat de blow-job, iei o sticla de Fiji. Daca esti genul de tipa care mai si transpiri din cand in cand, poti sa iei orice apa vrei. Daca are data de expirare, vezi sa nu fie expirata.
  2. Lasi apa in camera in care traiesti cam o zi, sa prinda temperatura. Apoi te caci.
  3. Te duci in buda, pui curul deasupra budei, si-ti dai chilotii jos. Poti sa-ti dai chilotii jos inainte sa pui curul deasupra budei. Poti de asemenea sa faci miscarea si dupa baie sau dus, dar sa nu fie apa in cada; oricum stai in picioare. Cel mai bine faci asta dupa dus sau baie, cand esti mai curata pe dinafara.
  4. Iti masezi nitel anusul sau, daca esti spirituala, pui niste lubrifiant, cum ar fi KY Jelly. Poti pune si ulei de floarea soarelui si soia daca nu stii ce-i aia K-Y Jelly, dar putin, si numai la intrare.
  5. Subliniez partea a doua din punctul doi trebuie sa se fi petrecut. Nu vrei sa faci sex anal cu cacat in cur, deci te caci zdravan si exhaustiv.
  6. Desfaci sticla si o bagi in cur. Dar nu pe toata, ci nu numai partea care avea capacut. Versi apoi o parte din sticla in cur. E preferabil sa n-o torni pe toata si sa fie de 1L. Cand e un litru torni cam 250-500 mL, dupa cat de grasa iti spun prietenii ca esti. In fine, torni pana te simti plina. Nu turna prea mult, ca poti face poc si e neplacut pentru el sa si-o bage intr-un sac fara fund, care este fundul tau.
  7. Dupa ce torni / pompezi, strangi din sfincter si incepi sa sari in sus. E important sa sari in sus daca vrei sa iasa bine. Si-o sa vezi ce iese cand, dupa cateva minute de sarit in sus, iti dai drumul in buda.
  8. Repeti pasii 6,7 pana cand din curul tau iese apa curata.
  9. No asta-i.

Chestii de care sa te feresti:

  • Daca te-apuci sa folosesti altceva decat apa, cum ar fi alcool, mori in chinuri, dat fiind ca ce bagi in cur se absoarbe in sange mult mai usor decat daca ai baga pe partea cealalta – asta fiind si ideea supozitoarelor.
  • Spalatul cu apa fierbinte este pro-fund contraindicat, chiar si pe dinafara – creste probabilitatea de prolaps / hemoroizi. Pe dinafara folosesti apa cat suporti de rece, pe dinauntru apa la temperatura camerei.
  • Oricat te speli, sexul anal continua sa fie periculos. Fara prezervativ, sunt sanse foarte mari ca partenerul pasiv sa ia SIDA, hepatita, sifilis sau alte boli venerice. Partea activa poate prinde o infectie urinara sau un flesh-eating bacteria.
  • Cu prezervativ, poate rezulta in infectii vaginale daca intra din cur in pizda si cu E.coli daca penisul este supt dupa (evident, asta se-ntampla si cu prezervativ).
  • Linsul curului (anilingus) rezulta in transmiterea viermilor intestinali. Viermii intestinali sunt foarte dificil de diagnosticat iar odata diagnosticati, tratamentul este deseori mai toxic pentru gazda decat pentru musafiri.

DISCLAIMER: nu-s doctor, vorbeste cu un doctor care stie ce zice si nu-l lasa sa te fute in cur fara prezervativ.

Sources / More info: yt-anal

 

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting and rest assured that any and all comments are welcome, whether positive or negative, constructive or distructive. Unfortunately, if you comment in this view I might not know about - please use the regular (Desktop) view.
I am using Disqus for commenting, but Blogger is not showing it so your comments may end up not being displayed - tell Google about it!