Wednesday, May 30, 2012

Din superbia Adevarului, cu Alina Brebenel si Mariana Iancu

Inca o mostra de profesionalism din partea Adeverului de Constanta, semnata de Alina Brebenel si Mariana Iancu: UPDATE Tânăra dispărută în Constanța a fost găsită moartă. Cadavrul, descoperit pe câmp, era înfăşurat în folii de plastic.
Aflam deci, care va sa zica, urmatoarele:
Lara Şaban, soţia dispărută a politicianului turc
Tânăra dispărută în Constanța a fost găsită moartă, după aproape o lună. Lara Șaban (27 de ani) era amanta unui politician turc. Principalul suspect în cazul morții femeii este fratele acesteia, care a fost ajutat de un complice. Trupul ei a fost găsit pe un câmp dintre Năvodari și Lumina, înfășurat în folii de plastic și aruncat într-o lizieră.
Stim sigur deci ca Lara era amanta cuiva, dar nu ni se spune daca inainte de moarte, sau dupa. Stim insa ca "principalul suspect" e fratele. Mai departe, stim ca "a fost ajutat de un complice". Deci nu ca "este acuzat ca" sau "se zvoneste" - frate, ma lasi?! - noi stim sigur, ca d-aia suntem tabloid, ce pzn?!
Mai departe, in titlu ni se spune ca-i amanta, in caption ca-i sotie.
Iata-l si pe acuzat:
Gilberto Șaban și-a ucis sora lovind-o cu ciocanul în cap. Între cei doi izbucnise un conflict legat de faptul că tânăra dorea să cumpere proprietăți în Constanța, mai exact un apartament în zona Tomis Nord, dar care să fie trecut tot pe numele ei, ceea ce i-a supărat familia.
Ce conteaza ca astea-s numa' "allegations" care n-au fost dovedite in curte, noi suntem tabloid si n-am fost inca actionati in judecata de vreun acuzat. Iata si un screenshot, sa ramana pentru posteritate:
Adevarul nostru-i cel mai adeverat


Sursa

 

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting and rest assured that any and all comments are welcome, whether positive or negative, constructive or distructive. Unfortunately, if you comment in this view I might not know about - please use the regular (Desktop) view.
I am using Disqus for commenting, but Blogger is not showing it so your comments may end up not being displayed - tell Google about it!