Wednesday, May 12, 2010

din viata unei d(r)ame cuin II

Sa terminat cu doctoru. Imi place la el cai doctor si e asa, nu stiu cum, mancat pe dinauntru. Nu cred ca lui iasi face ce vor barbatii ciufuliti fiinca in mod sigur are viermisori.

Cum iti spuneam mai devreme in partea I jurnalule care esti, am o viata complecsa si plina de peripetii. Chiar, stiai ca "cum" este si-n engleza? Biftek mi-a zis asta. Dar sa revenim la monika.

Cica a luat 2000 de euroi pentru doua minute. Dar asta-i nimic. Stresul si efortul din gura valoreaza mult mai mult dak stii meserie si ai manager bun. Conteaza sa sti sa te esprimi cu gura in viata, am vazut si la dezbaterile prezidentiale, cand un domn o proteja pe sotia presedintelui cu mana. E o lectie pe care am invatato de la tata si prietenii lui cand erau pe rand.

Monica Columbeanu sex oral Pentru un astfel de efort, monik a-mpuscat un sot dar o alta idola de-a mea ia aratat cine este ia cu adevarat. De fapt, eu nu masi mira ca moni sa fiii adus filmul cu ea ca sa vada iri si sa-si aminteasca ce pierde acum ca nu se mai vad asa des. Si apoi sa fie gelos si s-o ia inapoi si sa ma faca un copil.

E greu sa fi diva la noi. Nu esti apreciata la justata valuta. Eu d-aia si vreau sa plec din tara, dincolo aia sunt mai prosti si mai bogati si dau mult mai multi bani si nu te bat tare, iar milionarii nostri sunt luati deja, ca-n cantecu cu ploaia purlii.

Iubi Biftek e albanez si a calatorit mult. Se v-a ocupa de toate formalitatile care este necesare, dar costa. Pana strang bani din munca, castig concursuri de carti pe care apoi le vand in statilee de metrou sau consignati. Unele le ia Biftek, zice ca limba romana io comoara. Am incercat si pe nuiBay, dar e prea complicat sis foarte multi care vor sa ma iubeasca in fund fara renumeratie, ceea ce eu nu permit. Drept cine ma ea?!?

Cu concursul e de fapt foarte simplu, ca daca ar fi mai complicat nu sar obosi nimeni, nici macar eu. Ma-m gandit sa scriu aici, sa nu Uite:

20100512 141349 Este important sa poti citi rezultatele gugal, ca altfel iei nimic in hend, cum se zice in engleza.

gugal rizaltz

Eu stiu engleza ca m-a invatat Biftek cateva cuvinte barosane. Unele, cum ar fiii “dolar” si “a2m” le stiam dinainte, dar ma-m fakut ca nu le stiu ca sa se simta el falnik si sa ma mai invete de cateva ori.

Vroiam sa-ti mai arat si un clip video cu o proasta care a luat 500 de euroi sa i-o suga lu’ unu’ care a filmato cand ii punea bani in chiloti si porma aparea la sticla sa-i mai creasca tarifu’, asta asa, ca sa vezi ca totusi e concurenta mare. Dar nul mai gasescl-am gasit deja da-ti zic mai incolo si-am pus linc jos, era pe click sau cancan, da acolo cam otate-s asa. Eu in locul lu aia ii ziceam sa mio puna si in fund, sa ma simt si eu bine si sa scot si mai multi bani si sa ma rezolv si de constipatie, da aia sa fastacit sia uitat. Proasta.

Nici pe centura nu mai e cum era odata.  Au aparut femei mai premium si mai artistocate decat mine:

i wuov u

Dar eu nu ma las si incerc sa invat meserie dupe tube8. E munca multa, dar merita si daca il impresionez pe Biftek, ma ajuta sa plec din tara pe datorie (sanchi, da sa nu-i zici). Altfel, continui sa caut cu infrigurare un pampalau drag iubi care sa ma pompeze cu bani in timp ce el isi imagineaza ca ma pompeaza cu altceva iar eu il zgarii cu tuleiele, ca asa e felul meu. Unii zic ca as putea sa razbesc si prin forte propii, da-s prostri, fiindca si asa tot prin forte propii fac bani, ca doar’ nu m-ii face Biftek.

Ma opresc aici, k ma-m surmenat povestin-duti toate astea si m-ie teama ca mor ca Raluca Stroe la locu da munk si nici macar nu am kilotii de firma pa mine si nu miam terminat nici unghiile. Acum vezi cat de greu este in tara la noi?

Sources / More info: tweetika, buybooks, iri-click, ww-ro, purple-rain, cancan-filme-sex-hotel

Disclaimer: Orice asemanare cu persoane reale este voita, dar ireala, dat fiind ca nimeni nu poa’ sa fi decazut asa rapid si mai rau ca economia lu Base.

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting and rest assured that any and all comments are welcome, whether positive or negative, constructive or distructive. Unfortunately, if you comment in this view I might not know about - please use the regular (Desktop) view.
I am using Disqus for commenting, but Blogger is not showing it so your comments may end up not being displayed - tell Google about it!