Wednesday, May 12, 2010

din viata unei d(r)ame cuin I

Dragul mieu journal, se implinesc vr-eo cateva luni dah cand am decis sa scriu la modul privat. Le-as numara, dar nu le am cu mate si-n plus nu pot folosi degetele de la mana stanga, finca astept sa se usuce chestia aia care miroase frumos si ma face sa-mi imaginez ca sunt iar la paris, unde Durex iu-n vi-s.

Azi dimineata cand ma-am sculat am simtit ca-mi lipseste ceva, dar nu stiam ce. Mi-am facut un chai de musetel dar nu era asta. Biftek, noul meu iubi, zice pa tuitar sa citesc o carte, asa ca am scris un tuit cu ea:

Citesc (de fapt devorez) cartea asta, e absolut fascinantă. Recomand! 11:38 PM May 9th via web

El imi scrie mesaje personale si eu le trimit la publicu care ma asculta. Speram cu inca un m ca-n felu asta eu sa par kulta si poate agat vr-eun prost cu bani. E si el km prost, k crede ca da-kl agat pe 1 tare o sa-i dau si lui dar bine nici eu nu sunt olimpica de mate fara numar..

Hehe.. Sunt foarte autoironica de cand miam loat permis (BUYA! – te-ai prins?). Ce-i k lumea e k numai eu stiu asta. De pilda, recent ziceam pe tuiter ca

Fată sărmană, caut bani pentru călătorit măcar juma' de an. 2:01 AM May 11th via web

adica “sunt nebagata-n seama, n-ui vr-eun prost in zona?”. Si de-sigur sa autosesizat 1. (Ups! ai didit ighen). Vezi ce urmeaza, de jos in sus.

20100512 131339 Mai demult faceam promisiuni legendare, acum nu mai e necese.

Okiului neantrenat ii pare ca noi glumim, dar eu de fapt ce zic este ca vreau bani si in schimb fac tot fel(atii)ul - de servicii. Astai ceva foarte normal la noi in tara si prin extensie si in restul lumii.

Idola mea este monikco. Spre deosebire de alte vedete care canta la teveu numai pentru as-i creste tariful, moni ia bani cand apare si stie ce vrea si cum sa ajunga acolo unde este.

Monica Columbeanu: 2000 euro pe 2 minute

Celebritatea mea se cuantifică în remuneraţie. Este un stres şi un efort foarte mare pentru mine şi familia mea, astfel că mi se pare normal să fiu remunerată pe măsură. Nu mai cer 500 de euro pentru o emisiune, cer mult mai mult.

Sunt cu trup si suflet de acord cu ea. Introbuna zi osa am si eu familia mea, banu meu, prietenii mei si dusmanii o sa moara. Adeca nu de tintar vorbesc, ma gandeam mai mult la mulanruj.

Iti zic mai incolo ca anceput serialu’ cu doctorele ala tulbure dar focusat.

Sources / More info: devora

Disclaimer: Orice asemanare cu persoane reale este voita, dar ireala, dat fiind ca nimeni nu poa’ sa fi decazut asa rapid si mai rau ca economia lu Base.

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting and rest assured that any and all comments are welcome, whether positive or negative, constructive or distructive. Unfortunately, if you comment in this view I might not know about - please use the regular (Desktop) view.
I am using Disqus for commenting, but Blogger is not showing it so your comments may end up not being displayed - tell Google about it!