Wednesday, May 12, 2010

din veatza unei d(r)ame cuin III - Emmy

Incepusem sa-ti spun despre Emmy, fata care se iubeste pe bani in hoteluri si apare si la televizor. Cred ca o voi adopta de idola si pe ea, intrucat duce un stil de viata cu bani multi.

Cancan cover: Blonda Emmy a avut sex cu o femeie Consider ca Emmy este un om cu foarte mult succes. In primul rand, arata foarte bine. Este supla si plina de gratie. Are un mers felin si este deosebit de inteligenta. Uite ce zice cancanu:

"Noi doi nu ne-am culcat. Nu stiu cum e la pat. Jur! Eram dezbracati si stateam unul peste altul, dar nu am facut nimic altceva decat sex oral si atat. Sexul oral nu e chiar sex, e altceva (...) Si, la urma urmei, era iubitul meu", spune cantareata, care precizeaza ca partenerul ei i-ar fi platit atunci, cu cei 200 de euro, "o datorie mai veche". Solista a oferit un adevarat spectacol in camera de hotel, unde fusese invitata de client. In filmul incredibil care poate fi vizionat doar pe www.cancan.ro, Emmy apare goala, miscandu-se lasciv. Solista se apropie de barbatul care-i strecurase bani la chilotei, il saruta pe ici, pe colo si intretine cu el raporturi sexuale normale si orale. Cei doi au fost deranjati de mobilul cantaretei. O data a sunat un barbat de care ea a pretins ca nu-si aminteste. Al doilea apel a intrerupt partida de sex oral: "Da, tati! Pai, haide ca vin... Bine. Nu-l scoate, ma, acum! Te anunt eu cand vin, cand sunt pe langa tine. Pa, tati! Te pup, pa!", i s-a adresat solista interlocutorului. Apoi s-a intors in pat.

Sunt convinsa ca Emmy este foarte experimentata si m-ar putea invata si pe mine cateva lucruri. Iar altele e invidioase ca ele nu poate:

Adriana Bahmuteanu a avut-o de cateva ori invitata in emisiunea sa de la Kanal D pe cantareata cu veleitati de star porno. "Noi invitam persoane excentrice pentru ca fac rating. Scopul lor e sa ajunga la TV ca sa le creasca tariful. Ca doar nu traiesc din concerte. Nu cred ca e singura din showbiz care face asta", a spus ea.

"Fel de fel de prostituate se leagă de numele meu , Emmy este o prostituată, ştiu sigur, se leagă de Simona nu ştiu cum nu îi e ruşine, pentru că este diferenţă mare de la Simona la Emmy. Vreau să înţeleagă lumea un singur lucru: eu nu am cunoscut-o niciodată pe Simona dar nu cred că nu are nimeni dreptul să se ia de Simona" – Magda Ciumac

"Am fost impreuna o perioada. Stiam ca nu e usa de biserica, dar nici nu credeam ca se prostitueaza. Mi-a spus o data ca are 5-6 clienti pe zi, dar am crezut ca glumeste. Am parasit-o fiindca a facut o criza in pat. Eram in plina actiune si s-a oprit, parca picase in depresie. Statea in mijlocul patului si se uita fix", ne-a marturisit Dudu Steel aka Mihai Ciobanu.

Un lucru e cert. Emmy se apara, si se apara bine:

Blonda mărturiseşte că nu are nevoie să facă sex pe bani şi dacă ar face-o nu ar cere 200 de euro. "Eu m-am culcat doar cu doi bărbaţi în toată viaţa mea. Eu nu am nevoie să fac sex pe bani şi dacă aş face-o nu aş face sex pentru 200 de euro."

Simona Sensual care făcând referire la articolul din CANCAN a sugerat că Emmy nu ştie ce bagă în gură şi confundă... "microfoanele"!""Vezi-ţi de ce se bagă în gura ta... Nu ştiu ce se întâmplă în ziua de azi...fetele cam încurcă microfoanele..." Emmy nu a stat pe gânduri şi a ţinut să îi dea replica Simonei care nu a absolvit ca ea şcoala populară de artă şi care mai şi cântă la... "flaut cu guşă!" "M-am apucat de muzică acum 5 ani, am făcut şcoala populară de artă, ştiu să cânt la un microfon adevărat!""Simona cântă la flaut cu guşă"a ţinut Emmy să sublinieze în cadrul emisiunii "Un show păcătos". Simona nu a dorit să pună paie pe foc considerând că Emmy încearcă să îşi facă nume pe spatele ei!

Lumea mondena a capitalei se perinda aproape in totalitate prin paginile Cancan. Eu de ce sa raman pe dinafara? NOT FAIR!

Sources / More info: dudu-steel, simona-flaut-gusa, emmy-sfanta, ciumac-prostituata, decat-oral, bani-chiloti

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting and rest assured that any and all comments are welcome, whether positive or negative, constructive or distructive. Unfortunately, if you comment in this view I might not know about - please use the regular (Desktop) view.
I am using Disqus for commenting, but Blogger is not showing it so your comments may end up not being displayed - tell Google about it!