Sunday, February 20, 2011

Otto Barbarul si muierile sale

..sau ce pierzi cand nu esti capabil sa citesti articole lungi..

otto-de-Ioana-CarligCitez, asadar:

Otto s-a despărțit de Behe după ce s-au certat pe mess. Oricum era cam proastă. Adică, în seara aia din Fire a venit unu’ cu un ochi de sticlă și și-l tot scotea și asta l-a întrebat dacă vede cu el. Da’ totuși îi plăcea și n-ar fi vrut să se despartă. Ea i-a zis că sunt prea departe. Cât de departe e Buzău? Ia trenu’ și în două ore e aici. Departe e Satu Mare.

Au fost și alte fete. (..). A mai fost Anca, o fată care venea la ieșirile organizate de profu’ de chitară. Ei îi plăcea de el, lui nu-i plăcea. Și când a început să-i placă, ei nu i-a mai păsat. Așa i se întâmplă de fiecare dată.

Ar vrea să aibă o prietenă, da’ nu o prietenă de muie. Una care se îmbracă frumos, da’ nu se uită astea la el. Parcă toate tipele bune umblă cu cocalari cu bani, sunt pe interes.

____________________

E și ceva genetic, că suntem mamifere și așa trebuie să ne reproducem. Da’ ține și de societate și că avem și plăcerea aia de-a o face. Mai povestim prietenilor, Uite mă, ce i-am făcut lu’ blonda aia aseară! – Otto

____________________

What more is there to add?

Sources / More info: dor3 [imnul] [PrOtEx-muiere] [r-bin] [otto-alarma]

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting and rest assured that any and all comments are welcome, whether positive or negative, constructive or distructive. Unfortunately, if you comment in this view I might not know about - please use the regular (Desktop) view.
I am using Disqus for commenting, but Blogger is not showing it so your comments may end up not being displayed - tell Google about it!