Thursday, January 7, 2010

Cheesy stills I: Cristina Seifert & others

Un articol al piticului lefter mi-a deschis ochii mintii asupra unui fenomen remarcat si in trecut dar putin comentat: exista o categorie de oameni, indeosebi fomei, care apar intotdeauna in poze in aceeasi ipostaza.

Putin T-shirt Desigur, exista anumite chipuri, anumite poze, care nu sunt recunoscuti decat in masura in care sunt identici cu imaginea noastra despre ei, si nu ma refer numai la Che Guevara.

In poza alaturata puteti observa cat de mari sunt ochii lui Putin – eu unul am fost surprins!

In articolul sau seminal (cum de altfel sunt cam toate articolele sale, daca stau sa ma gandesc bine), Radu ne spune povestea unei nefericite. Zice:

O cheamă Cristina Szeifert şi e psiholoagă/manager de salon de feşhăn prin satul Timişoara. S-ar putea să facă parte şi din X-men, pentru că are o superputere. Superputerea de a avea exact aceeaşi meclă în toate pozele. Ochii la fel de bulbucaţi a uimire, buza de sus ţuguiată şi capul întors în acelaşi unghi cu o precizie inumană. Şi vorbind de inuman. Eu nu aş putea fute aşa ceva. Şi nici pe prietenele ei din poze. Toate arată mai fals şi mai puţin uman decât un realdoll. În special aia cu dejte de mutant. Cine sunt oamenii ăştia? Unde trăiesc? Cu cine? De ce? (..)

Astea sunt varianta feminina a culturistilor.

Apoi baga urmatorul album de poze:

Radu are multe comentarii, majoritatea tampite, dar unele care merita recitite.

alexandru
8:10 pm on January 5th, 2010

probabil pe ailaltă parte are obrazul străveziu de la atâta frecare.

Claudiu
8:25 pm on January 5th, 2010

Le-ai da limbi in cur, nu le-ai fute…
Oare ti-ai pus macar un moment intrebarea daca ele s-ar fute cu tine?!?!
Aia arata asa fals pentru ca asta se cauta in domeniul in care lucreaza si probabil ca nu da doi bani pe parerea ta, la fel ca noi ceilalti…
Tu probabil ai fute pitipoancele alea oparite de apar zilnic pe cocalari.com.

Mars la cacat!

Radu
8:31 pm on January 5th, 2010

claudiu, singuru robot pe care l-as fute e ma-ta.

divinorum expecto patronum
8:43 pm on January 5th, 2010

e truc femeiesc coaie!
mi-a zis o tipa ca face poze mereu cu aceeasi pozitie a capului ca cica o avantajeaza, si are dreptate, ca in realitate mi-e frica sa o vad

Bad Pitzi
9:33 pm on January 5th, 2010

Majoritatea femeilor complexate (scuzoaie pentru pleonasm) își studiază fața în poze și ajung la concluzia că le avantajează o singură poziție (maxim 2), apoi o aplică ovăr end ovăr, până crapă ovarele-n ele. Asta o să dea indicații să fie așezată așa și în coșciug.

Simona
9:40 pm on January 5th, 2010

Life in plastic, is fantastic!!!Bleah!!!Dezgustatoare creaturi!! Si nu, nu sunt ofticata ca nu arat ca ele!!!

cocalar fruntas
9:50 pm on January 5th, 2010

si-a lungit degetele in detrimentul tatei aleia cu mecla standard
ochioasa
9:51 pm on January 5th, 2010

Mai am eu una: http://www.facebook.com/#/profile.php?v=photos&ref=ts&id=1207563364
Aud?
TheCreatrix
10:01 pm on January 5th, 2010

E psiholoagă, interesant. Mi-ar plăcea să stau de vorbă cu ea. Să imi povestească de ce Marilyn Manson vedea un astronaut mort in spaţiu în “Dissociative”. Mereu am fost obsedată de faza asta şi am aşteptat fata deşteaptă care să mă lămurească.
vodk
10:14 pm on January 5th, 2010

b0$$ daca vrea si cere pula dai pula atata timp cat arata la fel de machiata cand o penetrezi la cret si nu i se schimba boobji cand scoate sutienu e bine poate sa tina si capu asa stramb ca nu te intereseaza .
Marghioala
10:30 pm on January 5th, 2010

Asa am avut si io pozitia capului timp de vreo doua zile dupa ce mi’am dat bagaju’ jos din tren de aveam o viziune noua si spectaculoasa asupra vietii.
Da’ la tanti asta nonmiscarea e lucratura. Cam ca la Bula cu surubu’ din buric. Adica dupa ce si’a pus silicoane in tate, acid hilauronic in buze, s’a vopsit pe par si trup, si’a tatuat oleaca sprancenele, da’ numa oleaca, si’a pus una bucata pereche gene false si o alta bucata pereche lentile contact de contrast a zis ca parca tot lipseste ceva.
Eh!
Asa ca io’s de parere ca si’a varat o umbrela dintr’aia de lord englez cu imprimeu in carouri din anus, prin sternocleidomastoidian pana hăt! spre tampla dreapta. Probabil ca daca o gadili suficient de intens prin zona lobului temporal de pe partea cu pricina, cam pe unde aproximez io exact ca ar trebui sa fie declansatoru’, poate lua subit forma unei pagode.
normalul
10:33 pm on January 5th, 2010

mai du-te-n pula mea ca prea faci multe figuri.mai bine ti-ai vedea de exercitiile tale de imaginatie, ca de asta te pupam in pula, nu pt figuri din astea rasuflate
aa
10:38 pm on January 5th, 2010

eu le-as fute pe toate trei. de mai multe ori. plm.
bostanu
10:45 pm on January 5th, 2010

la wtf, te refereai ca arata pace, ca o hipioata, sau ca are un inel ciudat?

Pilat D'Amai-Bini Pilung
10:52 pm on January 5th, 2010

Eu m-am plictisit de mult de uratele boite care apar peste tot in mass-media, si la noi si in lumea larga. Nu ca-s proaste, nu ca-s boite, doar ca-s urate. Adica nu ca nu-s frumoase, ele, vedetele si candidatele, chiar ca-s urate. Si nu urate asa numa-ntr-o doara, intr-o parte, ci chiar pe toate partile, oricum s-ar suci si s-ar intoarce.

PAGODA mamii lor de stoarfe, care nu se multumesc cu averile golanilor de pretutindeni. Nuuuu. Ele au o satisfactie suprema: sa nenoroceasca barbati bogati si relativ(!) normali la cap, profitand de slabicunile lor, pe care le studiaza profesionist. Iar unor pula-blonde d-astea nu le ajunge numai atat, mai fac si copii pe care-i nenorocesc, tot asa, pe orice parte s-ar intoarce ele, in poze si in realitate.

Andrea
11:09 pm on January 5th, 2010

Bah mi-ar trebui tatele ei, chit ca-s implanturi. Is faine.

Pilat D'Amai-Bini Pilung
10:52 pm on January 5th, 2010

Eu m-am plictisit de mult de uratele boite care apar peste tot in mass-media, si la noi si in lumea larga. Nu ca-s proaste, nu ca-s boite, doar ca-s urate. Adica nu ca nu-s frumoase, ele, vedetele si candidatele, chiar ca-s urate. Si nu urate asa numa-ntr-o doara, intr-o parte, ci chiar pe toate partile, oricum s-ar suci si s-ar intoarce.

PAGODA mamii lor de stoarfe, care nu se multumesc cu averile golanilor de pretutindeni. Nuuuu. Ele au o satisfactie suprema: sa nenoroceasca barbati bogati si relativ(!) normali la cap, profitand de slabicunile lor, pe care le studiaza profesionist. Iar unor pula-blonde d-astea nu le ajunge numai atat, mai fac si copii pe care-i nenorocesc, tot asa, pe orice parte s-ar intoarce ele, in poze si in realitate.
Andrea
11:08 pm on January 5th, 2010

Ba ce curu meu se tot foloseste cuvantul “scuzoaie”. ma irota deja, peste tot il vad.
Andrea
11:09 pm on January 5th, 2010

Bah mi-ar trebui tatele ei, chit ca-s implanturi. Is faine.

Porcuşorul Radioactiv
11:57 pm on January 5th, 2010

Nu te-ai gandit ca o fi dormit fata rau si a ramas cu gatul stramb pe veci in pozitia aia?

stefan
12:56 am on January 6th, 2010

ciudatu ala din spate seamana cu ojica loteristu. in cazul asta ne cam lamurim prin ce medii elitiste se invarte fetele
Pilat D'Amai-Bini Pilung
1:33 am on January 6th, 2010

@blog vedete
Nu stiu cacare trasaturi sunt frumoase, dar urata asta are sanse mari sa ajunga vedeta, daca stie pe cine sa traga in interiorul ei mai atractiv ca exteriorul. Ca sa capeti o pozitie (de vedeta) trebuie sa arati ca stii sa ti-o pastrezi, nu? In orice situatie, aceeasi pozitie.

imputitul
1:39 am on January 6th, 2010

isi revine daca-i futzi o halba de bere in numele tatalui. ce poate fi mai romantic de atata, e doar un preludiu !
altfel nici io n-as futeo ca am impresia ca se uita asa numai ca sa vada daca m-am prins ca sa cacat pe ea…
imputitul
2:35 am on January 6th, 2010

sau sta cu capul asa, ca nu cumva daca-l intoarce, sa vedem ca mai are un ochi inspre ureche.
… sau doi! sau 3, unu dupa ureche. unu in ureche
T
2:39 am on January 6th, 2010

Bah ce atatea comentarii seci? Ca nu le-as fute, ca nu frate, ca ce plm, ca pitipoance, ca plm. Fratilor, femeia nu sugereaza altceva decat ca vrea pula grav. Si nu e nimic rau in asta, stie ea ca o data cu pula vine la un moment dat si profit. A, o ardem analitic si spunem ca e o pitipoanca plastifiata, dar nu mai mancati cacat, ca am fute-o toti ca masinile de cusut. Sho p ea, sa-i sara flocii trasi in rimel pana pe lustra.

ANIMALfart
4:18 am on January 6th, 2010

slab rau ca in loc sa-si cultive neuronu’, adopta tactici din astea din regnu animal

Portocalu
4:29 am on January 6th, 2010

Nu am vazuto niciodata in oras…dar eu as futeo :) Jumatate din astia care zic ca nu ar futeo habar nu au cum e sa aiba in fatza o pizda de asta (nici eu aproape ca nu am da nah..am zis aproape:) )Oricum nu se fute cu sobolani care stau la ora asta pe net asa ca toata lumea la gara
Radu
5:01 am on January 6th, 2010

ce fut io arata si mai bine si e si mai umane. si probabil si mai destepte, ca’ nu cred ca e rigida doar fizic asta.

vlad
5:43 am on January 6th, 2010

@ blog vedete
eu cred ca e deja (pseudo)vedeta

[link fhm, vezi surse]

si daca cititi pe a 2-a pagina veti observa ca este perfect constienta de faptul ca frumusetea este trecatoare, motiv pentru care prefera sa-si exploateze inteligenta.
Pilat D'Amai-Bini Pilung
6:11 am on January 6th, 2010

@Vlad
Da, da, sa-si expulateze inteligenta, cum zici matale, boierule. Faptul ca oamenii destepti se folosesc si de tot soiul de smecherii nu inseamna in nici un caz ca smecherasii, banditii si borfetele, care folosesc si ei smecherii oarecum asemanatoare, au ceva bun in cap. Crede-ma, e numai gunoi. Am scris mai sus ca junica din poze e din categoria proaste cu pretentii, periculoase la prima atingere si chiar fara.
porcusoru isteric
7:58 am on January 6th, 2010

ce cacat va plangti atat …?
95% din crema hi5-ului asa arata. la fel. identic.
plastic, plastic, plastic …
aveti grija cand futeti la ele …. frecarea sa apara cat mai putin … ca altfel riscati sa va ia foc pizda-n pula!

aditzah
9:28 am on January 6th, 2010

I’d hit that. With a sledgehammer.
Punkeru
9:42 am on January 6th, 2010

pai ba ! normal ca moldoveanu asta de radu nu ar fute la asta . voi ati vazut ce e vara pe faleza in galati? umbla pasaricile in stoluri cate 3-4 de manuta dupa pula… si nu , nu merita pula asta .
TheCreatrix
10:36 am on January 6th, 2010

Deci Cristina, vreau să fim prietene. Am putea locui cu chirie in Militari, intr-un apartament insalubru, ca şi sufletele noastre. Eu m-aş chinui să ajung scriitoare, tu te-ai chinui să fii model internaţional. Ce frumoasă ar fi viaţa noastră. Ne-am injecta colagen in buze toată ziua. Io te-aş injecta pe tine, tu m-ai injecta pe mine. Viaţa noastră ar fi un continuu trip cu colagen. Amanda Lepore ar fi sugar mama noastră.
vreauultimulloc
11:34 am on January 6th, 2010

Ciudat animal, intepenit.
Nu stiu de ce se agita astia, ca aia oricum nu se fute. Ea e bibelou, cum ar veni sa ii ciufulesti tu parul intr-un moment hormonal sa o privesti din stanga :-o…..
Oare ce ar iesi din Hrusca si asta?

jimerino
12:26 pm on January 6th, 2010

asta nu-i aia de-i trage dildou’ prin cur lu’ botezatu?
gugustiuc
12:31 pm on January 6th, 2010

multa ipocrizie.destui din cei de aici nici macar nu s-au aflat si nu o sa se afle macar in preajma uneia ca ea. si toti i-ar trage-o! fara exceptii! ce ,scula voastra cand e in actiune scaneaza cerebelul respectivei pentru a detecta gradul de inteligenta sau cultura,sau face analiza biometrica a organismului pentru a detecta adaugirile plasticoase sau de alta natura?!! :)))))adevarul e ca sunt acrii strugurii:)))

Pilat D'Amaia-Bini Pilung
1:08 pm on January 6th, 2010

@Ala

Eu nu folosesc niciodata identitati multiple. Nu stiu despre ce scrii tu acolo si nici nu ma intereseaza. Daca preiau de undeva o idee, indic sursa. Nu am nici o legatura cu Anon sau mai stiu eu ce asemanari iti trec tie prin cap. Daca vrei sa continuam discutia, scrie-mi pe barabadida@gmail.com. Altfel, pas.
Pilat D'Amai-Bini Pilung
1:10 pm on January 6th, 2010

Scuzati, m-am semnat grsit mai sus, de draci.
tuvia
1:12 pm on January 6th, 2010

eu cred ca e statuie, sau ceva din carton.si o muta prietenii ca pe piticul din Amelie, ca sa aiba impresia ca s’a plimbat si ea..

AI
2:37 pm on January 6th, 2010

Eu nu intelg asta cu are trasaturi frumoase…cum pula calului vezi tu trasaturile sub tot circul ala de fata??? si ce relevanta are faptul ca are trasaturi frumoase? ca nu e aci’ pa’ sait la concurs de miss. E aici pentru ca e un alien de plastic care sta in aceeasi pozitie in poze facute in ani diferiti. Da’ poate am eu o zi mai inceata.

Dima
3:02 pm on January 6th, 2010

adevaru` e ca toti de aici i`ati strica putin mersu…botu il are deja, ai impresia ca fluiera, cred ca si genunchii ii are rosi ca doar n`o lasa ala cu ferrari`u sa faca poza moca.
cristi
3:03 pm on January 6th, 2010

hai ca nu e chiar asa de plastic. io as fute-o si creca mi-ar face si placere. i-as da la buza aia mai ales.
_azazel_
4:20 pm on January 6th, 2010

i-as da la buza pana i-ar crapa….e freaky, dar as fute-o si pe ea si pe companioane ca un caine hamesit!
AI
4:27 pm on January 6th, 2010

Interesant cum orice discutie ajunge la un moment dat la “as fute-o, n-as fute-o”. Si acum ca stim cine ar funte-o si cine nu putem trece sa comentam pe langa subiect la postul urmator ( cand va avea marele creator gratia sa-l scrie, daca nu a facut-o deja, ca mi-e lane si nu stiu sa descid doo taburi). e doar o constatare.
tzatza din berceni
5:14 pm on January 6th, 2010

pwahahahaha =)))) frate e tragic dar adevarul e ca 90% dintre femeile din romania sunt asa (ma refer la astea pana in 30 de ani, sau poate si dupa)

@marghioala: foarte tare =))) era sa cad de pe scaun de ras

John
6:10 pm on January 6th, 2010

ba s-ar putea sa fie varianta feminina a lui twoface din betmen :))). Observi ca ne arata doar obrazu stang. Poate pe partea cealalta are cine stie ce crengi crescute…
Altfel e o pitipoanca normala :)))
Melasa
6:42 pm on January 6th, 2010

Ce corporatist esti Radule.. cati eurocenti ai primit sa-i faci putina reclama pitipoancei foarte futabile!? Sunt sute de mii de pizde prin tara asta si tu te-ai hotorat sa scrii tocmai despre ea?

Alin
8:03 pm on January 6th, 2010

Nu stiu de ce am inceput sa strand din cur cand i am vazut pozele lui asta.
MarelePeste
8:22 pm on January 6th, 2010

Eu m-am speriat de maimuta din prima poza .
ostap bender
9:19 pm on January 6th, 2010

io’s ferm convins ca astea de plastic au un pizdoc de poti sa aplauzi intr-o veselie inauntru’.picioru de masa s-ar simti coplesit de agorafobie.buzele si imaginea e tot ce le ramane.si mie nu-mi plac strugurii.
mamaomida
9:40 pm on January 6th, 2010

stai k intr-una a uitat sa-si deschida gura sexy si intr-una incearca sa zambeasca:))
oai,da’ cat incearca
Dima
10:11 pm on January 6th, 2010

are poza cu Kelly Rowland

Name (required)
10:32 pm on January 6th, 2010

mai dati-va-n pula mea de strambe ca toate va credeti matu´ curului. Si voi si alea din poze. Asa false cum sunt , cel putin au parte de pula. Mars la tras degete prin pizda intelectualelor. Si astia care zic ca nu le-ar fute pe stampilatele alea din poze sunt convins ca nu ati fi in stare sa le futeti nici pe astea de comenteaza aici. Si astea sunt prada sigura daca le spui ca ai citit Cioran si ca ai vrea sa vezi amurgul din bratele lor. Obositelor.
Coroner
10:36 pm on January 6th, 2010

O noua specie se naste,pitipoanca-psiholoaga…pacat ca si facebookul, care pe vremuri era un site cat de cat decent, a ajuns asemeni HI5-ului,paradisul pitipoancelor si al cocalarilor…ca sa vedem si un aspect pozitiv,totusi pitipoancele se pricep de minune la supt.

cristean
11:52 am on January 7th, 2010

@aia care zic ca muierile alea au parte de pula: nici nu stiti cata dreptate s-ar putea sa aveti. care a mai fost prin italia stie. singurele femei din italia care arata asa sunt travestitii.
ciomu
12:30 pm on January 7th, 2010

io’s mai prost si le-as fute. daca n’au boli venerice.
uP
1:54 pm on January 7th, 2010

Radule, bea si tu 2-3 beri si mai scrie ceva. Daca nu bei, stiu ca nu-ti vine nici cheful si nici inspiratia. Hai noroc.

Pilat D'Amai-Bini Pilung
10:27 pm on January 7th, 2010

Mai, larapauvedenrode,

Ce VEI tu nu se poate. Ca multi au VUT si n-au putut. Asa-i, ca fara VOINTA nu se poate face nimic, dar si prea multa strica. Cadereaa consoanelor e in multe cazuri o chestie de optiune stilistica sau chiar de limbaj personal. Chiar daca ei nu-l VOIAU (pe Voda), el ii VOIA (pe boieri). Pentru ca pe lumea asta e si VOINTA, dar si vrere. Asta ca sa nu vorbim VUTE si NE-VUTE, la nesfarsit.

FHM Romania a publicat chiar 2 pagina cu si despre ea:

Cristina @ fhm Text: Nicoleta Lepadatu
Foto: Eugen Radut

Cristina Szeifert are 26 de ani si este din Timisoara. Este absolventa de psihologie si in prezent are propria ei afacere, un salon de infrumusetare care se bucura de un mare succes in orasul ei.

Nu ar putea renunta cu nici un chip la oamenii din jurul ei, la telefonul mobil si la oglinda. Timpul liber pe care il are si-l petrece cu prietenii, dar considera ca munca ei este foarte relaxanta si exact ceea ce si-a dorit sa faca, de aceea nu are nevoie de prea multa vreme pentru a se odihni.

Cristina este o fata ambitioasa, care obtine absolut orice isi propune, este rabdatoare, prietenoasa, calma si nu judeca pe nimeni, ii ia pe toti oamenii exact asa cum sunt. Defectele fizice, spune ca si le-a corectat, iar dintre celelalte crede ca incapatanarea este cel mai evident.

A calatorit foarte mult, in fiecare luna incearca sa mearga sa vada cate un loc nou, si cel mai mult pana acum i-a placut Italia.

Nu a tentat-o niciodata o cariera in TV, cu atat mai putin in Romania, deoarece este constienta ca frumu setea e trecatoare, de aceea pre fe rand sa-si exploateze inteligenta si celelalte resurse, dar daca ar face ceva de genul acesta, ar fi, evident, tot in Italia!

Ca modele de succes din Romania le considera pe Valentina Pelinel si pe Monica Barladeanu, iar dintre designeri crede ca cel mai important este Botezatu, pe care il cunoaste toata lumea.

O admira totusi foarte mult pe Aura Dumitru, o timisoreanca foarte talentata.

Ar mai fi cateva chestii de zis, dar deocamdata sa prezentam si celelalte specimene:

 

De ce URL-ul colegului Zamo? Fiindca tot la PiticiGratis am scris niste comentarii sub numele lui, si asta-i modul meu de a-l recompensa :)

 

p1

 

 

We even have Paris Hilton:

Paris Hilton never changes

 

The Horror:

 

Sources / More info: putin-tshirt, pitici, fhm, altii, pose, evo—hipster, yt-same-pose

.

1 comment:

Thank you for commenting and rest assured that any and all comments are welcome, whether positive or negative, constructive or distructive. Unfortunately, if you comment in this view I might not know about - please use the regular (Desktop) view.
I am using Disqus for commenting, but Blogger is not showing it so your comments may end up not being displayed - tell Google about it!